FAQS

Antwoord op de meest gestelde vragen m.b.t het bedrukken van kleding

Hoe bedrukken wij?

Alle bedrukkingen worden gemaakt doormiddel van flex folie. Flex folie is een glad flexibel materiaal waar een opdruk uit wordt gesneden. Het voelt glad aan en rekt mee met de textiel.
Doordat het flex folie 1 kleurig is en in het textiel gedrukt wordt, kan het ook niet vervagen van kleur in de was. Het behoudt zijn kleur. Flex folie is in verkrijgbaar in bijna alle kleuren en op bijna alle textiel te bedrukken.

De bedrukking wordt gedaan doormiddel van een transferpers. Het flexfolie wordt als het ware in de textiel gedrukt doormiddel van een hoge temperatuur.

Meer informatie? Klik dan hier.

Kan ik een foto bedrukken?

Nee. Bij ons kun je geen afbeelding bedrukken. Wel kan een afbeelding tegen meerprijs gedigitaliseerd worden. De afbeelding wordt dan omzet in lijnen die verwerkt worden tot een design die overeen komt met de afbeelding.

Kan ik ook een logo laten bedrukken?

Ja. Bij www.betaalbaarkledingbedrukken.nl kunt u ook uw logo laten bedrukken, deze kan in elke willekeurige kleur bedrukt worden. Het logo wordt in 1 kleur afgedrukt (zwart, wit, blauw, rood, geel, oranje etc.). Het logo kan geen afbeelding zijn. Bekijk “ONS WERK” voor een impressie. Op deze pagina delen we foto’s van bedrijven die voorzien zijn van onze kleding.

Indien u uw logo wilt laten bedrukken kunt u deze via een e-mail toesturen, de prijzen zijn het zelfde als een “tekst”.

 

Hoe kan ik bestellen?

Door het gewenste product aan te klikken, waar de gewenste lettertype bij hoort. Hierna kiest u uw gewenste maat & kleur. U maakt een keuze uit wat voor bedrukking u wilt, op voor of achterkant. De bedrukking klein, medium of groot.
Vervolgens vult u uw tekst in, deze wordt indien het een lange zin is verspreid

in 2 of meerdere zinnen. indien u kiest voor een “te” lange zin, krijgt u eerst een voorbeeld op gestuurd ter bevestiging.

Een bestelling is ook mogelijk via E-mail, WhatsApp of DM. Dan ontvang je een factuur die betaald dient te worden via iDeal en dan wordt de bestelling in gang gezet. Je ontvangt dan een e-mail met Track & Trace code.

Via de website kan er met Ideal betaald worden, via de mail kan er doormiddel van een factuur overgemaakt worden.

Hoe lang duurt het?


Meestal tussen de 3 en 5 dagen. We streven ernaar om uw order te verwerken binnen 14 dagen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid van uw bestelling. Bij 1 tot 5 stuks ontvang je de bestelling binnen 5 werkdagen, bij 5 tot 15 stuks streven we naar 8 dagen. Bij 15 of meer stuks houden we het binnen 14 dagen. U krijgt ten alle tijden een bericht over de levertijd.

Er is ook een spoed optie mogelijk, dit is een meerprijs van 10 euro. Dan is het (indien goedgekeurd) mogelijk om je bestelling binnen 36 uur te hebben.

Verzenden of ophalen?

Verzenden of ophalen?
Verzenden is mogelijk, dit krijgt u automatisch als website optie. Ophalen is ook mogelijk, in Almere.
Dit kan alleen op afspraak. Van maandag t/m vrijdag tussen 10:00  en 18:00 uur.
Verzenden kost 5.95 euro, excl. BTW van 21%.

Leveren jullie ook producten die niet op de site staan?

Www.betaalbaarkledingbedrukken.nl kan ook producten leveren die niet vermeld staan op de website. Indien je opzoek bent naar een ander product, kun je altijd een mail sturen. Er is altijd een mogelijkheid tot een breder assortiment; horeca kleding, luxe artikelen, andere tassen etc. Voor een prijs indicatie kunt een e-mail sturen naar info@betaalbaarkledingbedrukken.nl. We zullen een prijs indicatie opstellen en een product voorbeeld.

 

Hoe was én droog ik mijn product?

Alle kledingstukken* kunnen gewassen worden op max. 40 graden. De producten kunnen niet in de droger. Er kan niet over de print heen gestreken worden.
Wij raden aan om de producten niet met wasverzachter te wassen, om de kwaliteit op zijn best te houden. De producten kunnen van wasverzachter gaan pillen.
*Hierboven genoemde “kledingstukken”: hoodies, sweaters, polo’s, t-shirts, rompers. 

Overige producten die hierboven niet genoemd worden kunnen niet gewassen worden in een wasmachine. Deze producten kunnen enkel alleen om de hand gereinigd worden.

Kan ik via jullie mijn kledingmerk verkopen?

Ja, dat kan zeker. Als je bij ons je merchandise laat maken, kunnen wij deze ook voor je verzenden naar de klant. Het is ook mogelijk om hangtags en labeling te laten doen door ons.

Klik hier voor de uitgebreide informatie over het bedrukken van een eigen kledinglijn.

Is mijn product beschermd?

Als u een bestelling doet op onze website, gaat u akkoord met het gebruikten van foto materiaal van uw producten.
Het kan zijn dat we uw design gebruiken als voorbeeld op onze social media kanalen. O.a Facebook of Instagram.
Mocht u dit niet goedkeuren, heeft u de mogelijkheid om dit van te voren aan te geven.

Klik hier voor de algemene voorwaarden en cookie policy.