Eigen kledinglijn bedrukken

EIGEN KLEDINGLIJN OF MERCHANDISE

Heb je altijd al je eigen kledinglijn willen hebben en weet je precies wat je wilt? Bij Betaalbaarkledingbedrukken.nl is het mogelijk om je eigen kledinglijn te bedrukken. Wij helpen je met nieuwe denkrichtingen en geven ook advies. Naast het mee denken en het geven van advies, bedrukken wij ook labels of kunnen jouw kleding voorzien van kaartjes. BKB laat het aan jou over hoe jij de pakketjes wilt verzenden. En ook dat kan door ons gedaan worden aangezien wij het ook bedrukken. 

Dankzij onze betaalbare kleding en accessoires, is het starten van een eigen kledinglijn voor iedereen binnen handbereik.

Punten om rekening mee te houden:

Design 

Het ontwerp van je eigen logo is heel belangrijk. We kunnen jouw logo/design in elke gewenste kleur maken. Hier hoef je geen kleurcodes voor aan te leveren.

Je kunt bij ons ook je labels laten bedrukken en kaartjes (v.a 100 stuks) door ons laten maken met jou eigen logo erop.

Het design dient in de hoogste resolutie aangeleverd te worden, PNG, JPEG of JPG.

Levertijd 

Iets waar je altijd rekening mee moet houden is levertijd. Houdt er rekening mee dat voordat je voorraad bijna op gaat, je al nieuwe producten moet bij bestellen. Want wij hanteren ook  weer levertijd.

Communicatie staat bij ons voorop, je kunt eenvoudig via WhatsApp je bestelling herhalen.

Verkoop 

Het is ook mogelijk dat wij het product voor jou naar de klant toe sturen, zodra er een bestelling wordt geplaatst. Hiermee voorkom je dat je zelf met een voorraad blijft zitten. Bij dit concept hanteren wij de verzendprijzen van PostNL.

Echter is het voordeliger om in één keer een grote bestelling te doen. Voorraad en lagere inkoopprijs zijn twee dingen die je dus eerst moet afwegen.

Prijzen

  • Logo, labeling bedrukken vanaf   € 1,00 p/s
  • Hangtag / kaartjes vanaf  € 0,80 p/s  (v.a 100 stuks)
  • Rechtstreek versturen naar de klant vanaf  € 6,05  p/s (Verzendkosten van POSTNL)
  • Eigen kledinglijn laten bedrukken vanaf  € 5,00. Dit kan ook op zelf aangeleverde artikelen.

MERCHANDISE

Voor merchandising ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u merchandise maken als artiest , tv programma, band, vereniging, evenement of Youtuber.  Het houdt in dat er merchandise artikelen bedrukt kunnen worden met het oog op verkoopbevordering. Het kan gaan om het maken van tasjes, petten en bedrukte kleding.

SNELLE MARKETING MANIER:

Voor een band, artiest of merk en startende ondernemers kan merchandise maken een enorme boost geven aan de bekendheid van de persoon of jouw bedrijf. Merchandise maken door bedrukte t-shirts en/of sweaters in te zetten zorgt ervoor dat u keer op keer reclame kunt maken zonder hier geld aan uit te geven. De drager hoeft slechts één maal het shirt te kopen om deze dagelijks te kunnen dragen. Er zijn zelfs vele bekende artiesten en influencers die een  shirt van een bekend persoon dragen als onderdeel van hun casual outfit. Merchandising is in dat opzicht ook nog eens een erg goedkope manier om je reclame te maken. Het geïnvesteerde bedrag heeft u zo weer terug verdiend.

WAT MERCHANDISE OPLEVERT? 

Merchandise artikelen hebben een direct en een indirect doel. Het directe doel van bijvoorbeeld band merchandise is het genereren van meer omzet door verkoop van de t-shirts, sweaters en petten. Het kan gaan om bekende merken, artiesten of bekende uitspraken.
Gaat het bijvoorbeeld om een bekende artiest? Dan zullen fans maar al te graag deze merchandise van de betreffende artiest willen bemachtigen. Het indirecte doel is dat de koper en drager van de artiest merchandise voor meer bekendheid zorgt, waardoor het veel meer in de spotlight zal komen te staan en mensen geïnteresseerd raken om artiest te boeken, volgen of beluisteren.

  • Meer naamsbekendheid
  • Extra inkomsten
  • Een eigen uitstraling creëren
  • Corporate branding

Meer resultaten, neem een kijkje op onze Instagram.