Bedrukken

Je kunt eenvoudig en betaalbaar je bedrijfskleding en accessoires, cadeau of relatiegeschenken bedrukken. We leveren inclusief kledingstuk.
Je bestelling is al mogelijk vanaf 1 stuk. In grote oplages bestellen? Klik dan links onderin voor een offerte.

Start met ontwerpen

1. Upload je design
2. Verplaats hem naar de gewenste plek
3. Kies je kleur en maat

Kleding en accessoires bedrukken

BEDRUK MOGELIJKHEDEN

Het is mogelijk om bij ons je eigen kledingstuk samen te stellen, en te voorzien van eigen tekst of logo.
Het is ook mogelijk om een eigen kledinglijn of merchandise bij ons te beginnen, daar vind je meer informatie over op de “eigen kledinglijn” pagina. Ook kun je zelf je textiel aanleveren, dan kom je in aanmerking met de prijzen voor “losse” bedrukkingen. Hiervoor kun je links onderin op de “offerte” button klikken. Upload je logo en voeg alle nodige informatie toe, binnen 36 uur ontvang je een offerte op maat.

BEDRIJFSKLEDING

We zijn voornamelijk gespecialiseerd in het bedrukken van bedrijfskleding. Voor zowel personeelskleding, als marketing materiaal en eenmalige event kleding. Op deze pagina vind je alle bedrijven die wij voorzien hebben van bedrijfskleding. Voor resultaten kun je hier klikken, of een kijkje nemen op onze social media kanalen. Daar delen we dagelijks resultaten van bedrijfskleding.

*Het is ook mogelijk om speciale werkkleding bij ons te bestellen. Zoals bijvoorbeeld Safety hesjes, werk broeken of labjassen.

 

ALLE BEDRUK MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJTJE
  • Cadeau artikelen bedrukken
  • Kleding bedrukken, zonder minimum oplage
  • Bedrijfskleding bedrukken (met eigen logo). Nu ook in full-color.
  • Relatiegeschenken laten bedrukken in grote afnames
  • Eigen kledinglijn of merchandise