Bedruk mogelijkheden

Vind op deze pagina alle mogelijkheden met betrekking tot het bedrukken van je product.
MOGELIJKHEDEN

Het is mogelijk om bij ons je eigen kledingstuk samen te stellen en te voorzien van eigen tekst of logo. Het is ook mogelijk om een eigen kledinglijn of merchandise bij ons te beginnen. Wij bieden: – Een gratis 1e adviesgesprek.

  • Bedrukken van jouw producten (incl. maatlabels).
  • Voorzien jouw kleding van kaartjes (v.a. 50 stuks).
  • Verzending van jouw producten.

Informatie over het complete pakket vind je op de eigen kledinglijn pagina.

Naast kleding bedrukken wij ook andere soort textiel. Bijvoorbeeld, ipad hoesjes, laptop tassen, kussenslopen etc.
Twijfel je of jouw product, bij ons te bedrukken is? Neem gerust contact met ons op, telefonisch of via WhatsApp.

BEDRUK TECHNIEKEN

Al onze bedrukkingen worden gemaakt doormiddel van flex folie. Flex folie is een glad, flexibel materiaal waar een opdruk uit wordt gesneden. Het voelt glad aan, rekt mee met het textiel en is hierdoor ook geschikt voor bijvoorbeeld sportkleding.

Doordat het flex folie in het textiel gedrukt wordt, vervaagt de kleur niet en blijft de kwaliteit mooi. De folie behoudt zijn kleur na elke wasbeurt.

Wij doen dit op twee manieren:

  • Transferpers: Wij bedrukken textiel door middel van een transferpers. Het flexfolie wordt als het ware in de textiel gedrukt met een hoge temperatuur. Door deze hoge tempratuur is het flexfolie ook niet meer te verwijderen van het textiel.
  • Fullcolor; Eco Solvent printer: Wij bedrukken textiel ook met inkt op het flexfolie. Deze techniek wordt gebruikt bij meerkleurige logo’s en fullcolor prints*. Deze techniek snijdt strakke contouren, biedt een breed aanbod aan kleuren en creëert hierdoor een levendig resultaat. Bij meer dan 50 stuks doen we dit d.m.v zeefdruk.

Wij maken met de Eco Solvent printer gebruikt van het print & cut systeem. Deze efficiënte techniek en de snelle droogtijd van de bedrukking dragen bij aan een zuinige productie.

Op deze pagina vind je alle uitgebreide informatie over de druktechnieken van BKB.

KLEDINGLIJN OF MERCHANDISE

Heb je altijd al je eigen kledinglijn willen hebben en weet je precies wat je wilt? Bij Betaalbaarkledingbedrukken.nl is het mogelijk om je eigen kledinglijn te bedrukken. Wij helpen je met nieuwe denkrichtingen en geven ook advies. Naast het mee denken en het geven van advies, bedrukken wij ook labels of kunnen jouw kleding voorzien van hangtags. We hebben verschillende bedruk mogelijkheden om je kledinglijn te onderscheiden van de rest.

Klik hier om alle stappen door te nemen, m.b.t een eigen kledinglijn of merchandise.

BEDRIJFSKLEDING

We zijn voornamelijk gespecialiseerd in het bedrukken van bedrijfskleding. Op deze pagina vind je alle bedrijven die wij voorzien hebben van bedrijfskleding of neem een kijkje nemen op onze social media kanalen!

POPULAIRE PRODUCTEN

Hiernaast zie je weergegeven welke diensten wij het meest bedrukken.

  • BEDRIJFSKLEDING
  • RELATIE GESCHENK
  • CADEAU ARTIKELEN
  • EIGEN KLEDINGLIJN

Kleur opties

Onze standaard kleding op de website zoals hoodies, sweaters, t-shirts en polo’s zijn beschikbaar in meer dan 20 kleuren.
Hieronder in het overzicht, zie je de beschikbare kleuren.

*indien voorradig