About us

The story

 

Betaalbaarkledingbedrukken.nl is ontstaan in 2018, een jong creatief bedrijf. Een bedrijf die kwaliteit wilt bieden.
Kwaliteit staat voorop bij ons, dit is ook de reden dat uw order niet de zelfde dag verwerkt wordt.
Uw item wordt gepersonaliseerd en handgemaakt door ons eigen perfectionistische team.

Elke bestelling wordt met de zelfde aandacht verwerkt, we proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden tijden het verwerkingsproces.

Inspiration

We inspireren u graag, voor inspiratie kunt u ons altijd mailen. We zullen een design maken die aan uw eisen voldoet. Denk aan een verjaardagscadeau, vrijgezellen feest, werkkleding of een andere gelegenheid.

We geven u graag vrijblijvend advies met betrekking tot het ontwerp, kleur of product. We delen graag onze creaties, om op de hoogte te blijven kunt u ons volgen op Instagram (betaalbaarkledingbedrukken.nl) of Facebook.

 

 

Together

We werken graag samen met u aan het eind product, u bent altijd welkom voor vragen en updates. We houden u graag op de hoogte via de mail.

Als u het product in goede staat ontvangen heeft, vinden we het dan ook leuk om een “creations” foto te ontvangen. Deze zullen we ter reclame toevoegen aan onze pagina’s. Mocht u hier reclame willen maken voor u bedrijf, doen wij dat vrijblijvend. We zullen uw account en/of bedrijf toevoegen aan de foto.